Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Git...Dedin...Gittim İşte

Git...Dedin...Gittim İşte
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
GitDedinGittim İşte Kaç kez gittim senden Yenilgiler yalniz yasanırdı ve sen her zamankinden daha cok yoktun Sensizliğin hiçbir türüne alışamadığımı bilirdin, fakat yoktun Her zamankinden daha cok yoktun ve benim sana vurulduğumda kesilmemiş cezalara karşı nasıl savunmasız olduğumu bilirdin Kaç defa gittim senden Tekrar sana döndüm, her defasında sana döndüm, zemherilerde yere düşürülmüş bir cicek dek çaresizdim; üşüyordum ellerin olmayınca tenimde Yenilgiler yalnız yasanırdı ve sen her zamankinden daha cok yoktun Kaç kez gittim senden Kendimden gittim tanımlanmamış yenilgilerimde tek bedeli sensizlikti de ben sensiz yapamazdım; yasayamazdım iflasını gözlerimde İşte bu yüzden, sadece bu yüzden kaç kez yeniden sana döndüm Kendimle döndüm, sen olmadın Her yeni bulusmada biraz daha benimdin ve sen her zamankinden daha fazla yoktun Kimbilir hangi mevsimlerde unutulmus bir şarkıydı dudaklarını kanatan yanlış basan notalarda ben hiç olmadım, saklama sakın Kaç kere gittim senden Kendimden gittim sonundaTanımlanmamış yenilgilerdiBedeli sensizlikti de ben sensiz yapamazdım; yaşayamazdım iflasını gözlerimde Sen uzaklıklarda kendini arardın; benim yakınlıklarımsa yalnızca sanaydı Yanlis kurulmus denklemlerde çözüm aramak yakışmazdı sanaOlmazdı sevdiğim Her sözün ayrılık üzre fermanlandı ve sen her zamankinden daha çok yoktun Kaç kere gittim senden Yeniden sana dondum, her defasında sana döndüm Ellerimi eski sıcaklıgınla tutman yeterliydi, bilirdin Kaç defa gittim senden Kac defa yeniden sana döndüm Anlatmak yetmez sevdigim; anlayışlı olmak yetmez Birgün sensizligi sana bırakıp düşersem toprağa, korkuyla uyanacaksın gecenin bilinmez bir yerinde gözlerinde ciğ parça başına ıslaklıklar Buz kesecek elin, ayağın Sarsılacaksın! Bir hatıra sececeksin kendine; bu defa düş olma sırası bana gelecek Dudaklarında cok sevdigimi bildigin o sarkı: Seni Seviyorum GiTDEDiNGiTTiM İ$TEAmA Sen HeR ZamanKiNDeN DaHa YoKTuNN! özel baskı  

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt