iltasyazilim
FD Üye
Giresun Yağlı Pide Tarifi İçin Malzemeler
*4 tane ekmek hamuru (fırından alınabilir)
*4 yumurta(her pide için 1 tane isterseniz 2 tane de kırabilirsiniz)
*sucuk
*margarin
*beyaz peynir
Giresun Yağlı Pide Tarifi Yapılışı Hamurların her biri tabak büyüklüğünde açınKenarlarını biraz kıvırarak yükseltinDaha sonra ortasına bıçakla kesilmiş bir kaç parça margarin koyun ve bu şekilde fırına verinfırına verirken de kıvırdığımız kenar kısımlarına biraz fırça ile su sürelim ki kurumasınPişmesine çok az kala fırından çıkarıp ortasına yumurtayı kırın dilimlenmiş sucukları ve beyaz peynirleri serpinTekrar fırına verin ve yumurtanın sadece beyazı pişene kadar tutun sonra fırından çıkartınYerken de üzerine karabiber ve kırmızı biber ekmeyi de unutmayınAfiyet olsun!!!
*4 tane ekmek hamuru (fırından alınabilir)
*4 yumurta(her pide için 1 tane isterseniz 2 tane de kırabilirsiniz)
*sucuk
*margarin
*beyaz peynir
Giresun Yağlı Pide Tarifi Yapılışı Hamurların her biri tabak büyüklüğünde açınKenarlarını biraz kıvırarak yükseltinDaha sonra ortasına bıçakla kesilmiş bir kaç parça margarin koyun ve bu şekilde fırına verinfırına verirken de kıvırdığımız kenar kısımlarına biraz fırça ile su sürelim ki kurumasınPişmesine çok az kala fırından çıkarıp ortasına yumurtayı kırın dilimlenmiş sucukları ve beyaz peynirleri serpinTekrar fırına verin ve yumurtanın sadece beyazı pişene kadar tutun sonra fırından çıkartınYerken de üzerine karabiber ve kırmızı biber ekmeyi de unutmayınAfiyet olsun!!!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.