iltasyazilim
FD Üye
gilaburu nasıl içilir,
gilaburu kullanımı,
gilaburu kullanım şekli
gilaburu nasıl kullanılır ?
Gilaboru suyundan sabah ve akşam iki su bardağı edinmek üzere, yemekten yarım saat önce veya yemekten 15 2 saat daha sonra tüketmeniz öğüt edilir
Gilaboru suyunun Hazırlanışı ve kullanımı
Gilaboru meyvesi ağacından toplanıldıktan daha sonra, muhafaza ve salamurası için su içerisinde bekletilir
Bekleyen meyve su içerisinde(su sıcaklığı 015 derece arasında olmalı) serin ve güneş görmeyen bir yerde muhafaza edilmesi kaydı ile 1012 ay tazeliğini koruyabilir
Su içerisinden alınan gilaboru bir süzgeç yada kevgir üzerinde ezilir ya da katı meyve sıkacağı ile suyu alınır Meyvenin çıkan suyuna ağız tadı zevkine göre kendisi kadar içme suyu ilave edilirTadı hafif ekşi olan Gilaboru nun mümkün olduğu dek bu haliyle içilmesi nasihat edilmesine rağmen olası olduğu dek az olmak kaydıyla şeker ya da tatlandırıcı ile tatlandırılabilir Gilaboru suyu sıkılmadan meyveleri yenerek de tüketilebilir Gilaboru kullanımı zamana yayılmamalı olabildiğince yoğun kullanılmalıdır
Hazırlanan gilaboru suyunun, yarısı gece yatmadan önce yarısının da sabahleyin aç karna içilmesi tavsiye edilir
Hastanın 24 saat içerisinde tüketebileceği Gilaboru suyu bir seferde hazırlanmalıdır Öteki bir deyişle hazırlanan istikrarsız mutlaka 24 saat içinde tüketilmelidir Gilaboru meyvesinden şifa olarak faydalanabilmek için meyvesini, taze olarak sıkıp içmek en doğru yöntemdir Meyve suyu olarak satışı yapılan gilaboru, asla meyvesinden elde ettiğiniz gilaboru suyu değin fayda sağlamayacaktır
Böbrek taşı ve prostat tedavisi için Günde 700 gr Gilaboru meyvesi kullanmanız nasihat edilir
Aspirine alerjisi olanlarda alerjik tepkilere yol açabilir, başkaca tanıdık herhangi bir ast etkisi yoktur
Alıntı: gilaborucom *
gilaburu kullanımı,
gilaburu kullanım şekli
gilaburu nasıl kullanılır ?
Gilaboru suyundan sabah ve akşam iki su bardağı edinmek üzere, yemekten yarım saat önce veya yemekten 15 2 saat daha sonra tüketmeniz öğüt edilir
Gilaboru suyunun Hazırlanışı ve kullanımı
Gilaboru meyvesi ağacından toplanıldıktan daha sonra, muhafaza ve salamurası için su içerisinde bekletilir
Bekleyen meyve su içerisinde(su sıcaklığı 015 derece arasında olmalı) serin ve güneş görmeyen bir yerde muhafaza edilmesi kaydı ile 1012 ay tazeliğini koruyabilir
Su içerisinden alınan gilaboru bir süzgeç yada kevgir üzerinde ezilir ya da katı meyve sıkacağı ile suyu alınır Meyvenin çıkan suyuna ağız tadı zevkine göre kendisi kadar içme suyu ilave edilirTadı hafif ekşi olan Gilaboru nun mümkün olduğu dek bu haliyle içilmesi nasihat edilmesine rağmen olası olduğu dek az olmak kaydıyla şeker ya da tatlandırıcı ile tatlandırılabilir Gilaboru suyu sıkılmadan meyveleri yenerek de tüketilebilir Gilaboru kullanımı zamana yayılmamalı olabildiğince yoğun kullanılmalıdır
Hazırlanan gilaboru suyunun, yarısı gece yatmadan önce yarısının da sabahleyin aç karna içilmesi tavsiye edilir
Hastanın 24 saat içerisinde tüketebileceği Gilaboru suyu bir seferde hazırlanmalıdır Öteki bir deyişle hazırlanan istikrarsız mutlaka 24 saat içinde tüketilmelidir Gilaboru meyvesinden şifa olarak faydalanabilmek için meyvesini, taze olarak sıkıp içmek en doğru yöntemdir Meyve suyu olarak satışı yapılan gilaboru, asla meyvesinden elde ettiğiniz gilaboru suyu değin fayda sağlamayacaktır
Böbrek taşı ve prostat tedavisi için Günde 700 gr Gilaboru meyvesi kullanmanız nasihat edilir
Aspirine alerjisi olanlarda alerjik tepkilere yol açabilir, başkaca tanıdık herhangi bir ast etkisi yoktur
Alıntı: gilaborucom *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.