bu vesileyle ardına bakma Güneşimi küstür düş ülkeme üzülme sen sakın, nasıl olsa ben alıştım karanlık gecelere güldüğüm bir an kalbimden vur tebessümlerin mesken tuttuğu, hazan gözyaşlarımla alay et ben susuzluktan buram buram çatlamışken, sen yağmur olsanda yağma topraklarıma ölümlere terket beni acıma bana SAKIN OLURDA ARDINA DÖNÜP ACIMA ben istersem kahrımdan öleyim lakin sen merhamet baki defa dökülen yavlarışlarım solan gönlüme verdiğin sular beyhude üşüyen tenim sensizlikten sonradan, yeniden ısınmayacak fakat, ateş olsanda uzak dur benden dokunma! DOKUNMA SAKIN BANA!!! kanatlarım kırılsada, sen sarma yaralarımı sevdiğim mavilere inat git sen sonum ol git sen sonum olup git ama sonu olmasın bu ağlamaklı tebessümlerimin nasıl olsa onlarında kalbi kırıktı git sen sakın kırpıntı uzatma hasret bağrımda kakül perçem olsun ben rüyalarımda sensizliğimi unuturum içimdeki derinliğinide unut seni hoşlanmak bana haram derhal sen defol bir nefes dek yanaşşın bana vefat içimin nehirleri kurusun, ama sen defol ne olr git artık lakin bu arada ardına dönme mevsim yaz ama bende fırtınalarda kopsa git sen dönüpte ardına bakma rahat bırak beni ne farkeder sonu olmasın, bu ağlayan bu çok üzgün tebessümlerim hep bende kalsın, yanaklarımdan hiç kaybolmasın sen defol git giderken ardına bakma(!) ama ben üşüyorum offff üşüyorum alinti