G€l D€s€m Sana * * * * * * * * * * * * Gel desem sana hiçbir şey sorma,hiçbir şey hitabe,yalnızca gel gelirmisin????? hadi desem yada hiç birşey sormadan tekrar benimle yürür müsün sonu belirsiz?? bakmasan, görmesen ,duymasan beni günlerceaylarca olur ya tekrar beni severmisin?? gözden ırak olan gönülden de uzak olurmuş derler ya yanımda olup uzaktan olanlardansan,uzak olup içimde olmayı becerebilirmisin aylar sonra,yıllar olur ya ''seni sevdim senden gelen iyi kötü herşeyi sevdim ve her zaman seveceğim ' diyebilirmisin?? yanımda otururken bile ara sıra çılgın gibi özleyebilir misin?? her ayrılışımızda sabaha,yeniden görmeme korkusuyla deliril misin her gelen telefonda'ben diye irkilir misin nedensiz?? beni her dakikana taşıyıp yaşamayı becerebilir misin?? beni,ben gibi sevebilirmisin? delirsem bi gün' CANIMMMM diye sarılabilir misin? kapris yerine getirmek istesem yapsam hattaa şımarıp,kalabalıklarda elimi tutabilir misin? hayat birgün bana oynarsa,maskeleri yırtıp her yerimde tekrar beni görebilirmisin?? ne durum ne konum olursa olsun,gözbebeklerimin daima aynı bakacağını bilebili rmisin? yada ben hayatla oynamaya kalkarsam birgün nefesimden sıkılıp ölsem birgün,yaşadığın her gün için benimle,'bir saniye için bile pişman degilim ' diyebilirmisin? sevgilim ol diyosun bana sen ,bu sevgiyi kaldırabilir misin?? Özel Baskı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.