Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gerdan Çorbası

Gerdan Çorbası

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68

Gerdan Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kesim gerdan
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 dolu yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 limon suyu
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • Tereyağı
  • Pulbiber

Gerdan Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Gerdan etlerini üzerini geçecek kadar su ekleyip, pişirelim.
  2. Pişen etleri kemiklerinden ayıralım.
  3. Yoğurt, un ,sarımsak ve limondan terbiye yapalım kıvamını suyla ayarlayalım. Çorbaya ekleyeceğimiz vakit sıcak suyla ılıtarak ekleyelim ki kesilmesin.
  4. Et suyunun içine ılıttığımız terbiyeyi karıştırarak dökelim.
  5. İçine ayıkladığımız etleri koyalım.
  6. Bir iki taşım kaynatıp tuzunu ekleyelim.
  7. Tereyağını eritip, pul biber dökelim biraz kızdıralım ve servis esnasında çorbaya ekleyelim. Afiyet olsun.
Gerdan Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,781Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt