Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Generals(command and conqurers) hile verebilecek?

Generals(command and conqurers) hile verebilecek?
0
211

Similar threads

merhaba madem bu oyunu oynuyorsunuz ve oyunda para kazanmak için uğraşıyorsun bu konuyu burda açıyorum arkadaşlar iyi şekilde dinleyin beni Bilgisayarım/Yerel Disk (C/Program Files/EA Games/Command and Conquer Generals/Data/INI/GameData yı tıklayın açın Ctrl F ye bas sonra DefaultStartingCash...
Cevaplar
0
Görüntüleme
279
Hile kodu Sınırsız para için: Bu işlem, oyunun bir dosyasını değiştirmenizi gerektirmektedir Dosyayı yedeklemeyi unutmayın Save'lerinizin ve replay'lerinizin kaydedildiği Command and Conquer Generals Zero Hour Dataisimli klasörü açın (Muhtemelen My Documentsveya Belgelerimklasörünün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Selamunaleyküm arkadaslar ben command generals zero houru indirdim oynuyorum ama glada kamikaze ucakları falan hiçbiri yok daha onceden internet kafade oynuyorduk orda vardı eve yukledim su anda kamikazee ucagı yok lütfen yardım edinn
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
İndex içinde aramak isteğiniz konuya kolayca ulaşabilmek için klavyenizden CTRL+F tuşlayarak aranan anahtar kelimeyi giriniz Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
858,505Konular
982,711Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt