Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gelir politikaları Genel Müdür Yardımcılığı'na Madan atandı

Gelir politikaları Genel Müdür Yardımcılığı'na Madan atandı
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gelir politikaları Genel Müdür Yardımcılığı'na Madan atandı Farklı Alanlara Yönlendirilmiş millet kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar Devlete Ait Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi Devlete Ait Gazete'deki devir kararlarına kadar, Maliye Bakanlığı Gelir Politikaları Genel Müdür Yardımcılığına aynı yerde Daire Başkanı olarak atama yapan Abdurrahman Madan getirildi Millî Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığına Bekir Erdoğan, Sivas Millî Eğitim Müdürlüğüne ise Açık Fikirli Millî Eğitim Müdürü Ali Murat Taner atandı Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Müşaviri Necdet Seyfe diğer bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı Seyfe'den boşalan Bakanlık Müşavirliğine Orhan Eroğlu getirildi Alıştırma ve Sosyal Emniyet Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Merkezi 1 Hukuk Müşavirliğine Mahmut Ballı getirildi Çevre ve Orman Bakanlığı Müşavirliğine Cafer Uzunpınar, Sinop Orman Bölge Müdürlüğüne Yılmaz Özcan atandı ANKA  

858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt