Gelin Çantası Tanımı İçin Gereçler
- 1 adet yumurta
- Yarım çay bardağı toz şeker
- 1 paket vanilya
- Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- 1 su bardağı un
- 1 paket kremşanti
- 1 çay bardağı soğuk süt
Gelin Çantası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 adet yumurta, yarım çay bardağı şeker, 1 paket vanilya 5 dakika çırpılır.
- Daha sonra kabartma tozu ve öteki gereçler eklenir düzgünce karıştırılır.
- Tava hafifçe yağlanır ve harçtan tavaya 1 yemek kaşığı dökülür ve tek taraflı pişirilir.
- Üzeri göz göz olunca pişmiş demektir ve tavadan kağıt havlunun üzerine alınır bu biçimde bütün harç pişirilir. Soğumaya bırakılır.
- Öbür tarafta kremşanti ve süt çırpılıp sıkma torbasına alınır, soğuyan pankeklerin ortasına sıkılarak kapatılır. İşte bu kadar afiyet olsun ????????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.