Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gelin Bu Bölümde Efendiler Efendisine Salavat Getirelim

Gelin Bu Bölümde Efendiler Efendisine Salavat Getirelim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
http:img864**************img864723225014020605747277303517

Gelin bu bölümde Efendiler Efendisine Salavat getirelim

Allah Resûlü'ne bir sahabi; bütün salavatımı senin için kılıyorum deyince, Bu senin hem dünya, hem de ahiret ile ilgili işlerin için kâfidir buyurmuştur

Şüphesiz, Allah ve melekleri Peygambere salat ederler Ey iman edenler, siz de ona salat edin ve tam bir teslimiyetle ona selam verin(elAhzâb, 56)

http:img190**************img1907219gif659zlyv5gif

Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

Alıntı:
Gerçek Mesajı Gönderen ???¡? ?I?I
Enes’(ra) dan Rivayet Edildiğine Göre:

“Cuma günü bana bolca salavat getirin Çünkü Cebrail bana az önce geldi ve Rabbisinden şu bilgileri getirdi: Yeryüzünde bir müslüman sana bir kez salavat getirirse, ben ve meleklerim ona on kez salat ederiz

“Cuma günü bana çokça salavat getirin Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır

“Cuma günleri üzerime çokça salavâtı şerife getirin Zira cuma, meleklerin fazlasıyla şehâdet ettikleri bir gündür Kim bana salavât ı şerife getirirse, hemen o salavâtı bana arzolunur buyurdu

? ŞEFAAT YARESULALLAH ?
??(¯ `·\|·´¯)LA İiLAHEİiLLALLAH
?(¯ `·(?)·´¯)?(¯`:´¯)
??(·´|\`·)MUHAMMEDEN RESUL ALLAH(¯ `·\|·¯

ALLAH?MME SALLI ALA SEYYIDINA MUHAMMEDiN VE ALA ALiSEYYIDINA MUHAMMED ? S A V ? ?

858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt