Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gel desem ....

Gel desem ....
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gel desem Es çılgın rüzgar es Yine gir odamın penceresinden içeri Yeniden girki sil gözyaslarımı Kimselere söyleme sakın konuştuklarımızı Üzülmesinler benim için Acımasınlar çünkü acınacak bişi yapmadım ben Sevdim allah kahretsinki fazla sevdim Sevme dediler dinlemedim Acı cekersin dediler çekiyorum Kendi düşen aglamazmış Peki ya yanaklarıma düşen bu ıslaklık neden Neden içimde bi buruk hıçkırık var Hoşlanmak en hoş duygu Ola Ki bu devirdeki en fena olandır Leylenın mecnunu sevdigi gibi Aslının keremi sevdigi gibi sevdim Biliyorum asla ben o eski ben olmayacagım Katiyen gül dedigin yüzüm gülmeyecek Sen gittin gideli her lahza soluyorum Sen bilmeyeceksin Bilmede sen asla üzülme Senin üzülmene dayanırmı bu yürek Öl desen ölürüm bilirsin Şu Anda böylece uzaklardasın fakat her gecen gün Gel desem gelirmisin?​  

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt