Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gecenin Matemini Şarkı Sozu

Gecenin Matemini Şarkı Sozu
0
193

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gecenin Matemini Şarkı Sozleri

Gecenin matemini
Aşkıma ortup sarayım
Gittin artık,
Seni ben nerde bulup
Yalvarayım?

Şimdi ben tıpkı şifasız,
Kanayan bir yarayım

Gittin artık,
Seni ben nerde bulup
Yalvarayım?

Similar threads

Muhabbet Bağına Şarkı Sozleri Muhabbet Bağına Sozleri Muhabbet bağına girdim bu gece Acılmış gulleri derdim bu gece Vuslatın cağına erdim bu gece Muhabbet doyulmaz bir pınar imiş Ararım, ararım, ararım seni her yerde Sorarım ıssız gecelerde sevgilim nerde Acılmış bahtımın gonca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
ismail yk psikopat albumu duydum ki cok mutsuzsun şarkısının sozleri ismail yk duydum ki cok mutsuzsun şarkı sozu Sevemedin cekip gittin Ardindan yalari bi can Soyledigin sozler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attim dilimden Ama kalbimden atamadim Seni attim dilimden Onun icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Tarık Ustun Sayende Şarkı Sozleri Tarık Ustun Sayende Şarkısının Sozu Sayende Şarkı Sozleri Bilmeden yalan oldun Gozumden şen kayboldun Sucum neydi inan benim sevmekmi Tırnağımdan tum tenime Yureğimden bedenime Seviyorsan sende beni ezdirme Sayende yalnız biriyim Sayende esir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Abluka Alarm Buyumez Olu Cocuklar Abluka Alarm Buyumez Olu Cocuklar şarkı sozu Leadri Soyluyor Umudunu ekmiş yarını bekler Gozunde damlalar hayalini pisler Bu suret benim değil der hayat taktı maskemi Eli silahlı bu katiller haram etti gulmeyi Ya doğmadan olmek ya yarına varmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
arka sıradakilerde calan şarkı 20 mart, arka sıradakiler 149bolum sonunda calan şarkı neden, arka sıradakiler 149bolumde calan şarkı sozleri 149bolumdun sonunda calan şarkı gercekten guzel bir şarkıydı Biz nerde hata yaptık Az mı geldik bir omru yaşamaya Goze almıştık herşeyi Ansızın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,505Konular
982,796Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt