Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Muhabbet Bağına Şarkı Sozleri
Muhabbet Bağına Sozleri
Muhabbet bağına girdim bu gece
Acılmış gulleri derdim bu gece
Vuslatın cağına erdim bu gece
Muhabbet doyulmaz bir pınar imiş
Ararım, ararım, ararım seni her yerde
Sorarım ıssız gecelerde sevgilim nerde
Acılmış bahtımın gonca...
ismail yk psikopat albumu duydum ki cok mutsuzsun şarkısının sozleri
ismail yk duydum ki cok mutsuzsun şarkı sozu
Sevemedin cekip gittin
Ardindan yalari bi can
Soyledigin sozler nerde
Kan kusturdun bana kan
Seni attim dilimden
Ama kalbimden atamadim
Seni attim dilimden
Onun icin...
Abluka Alarm Buyumez Olu Cocuklar
Abluka Alarm Buyumez Olu Cocuklar şarkı sozu
Leadri Soyluyor
Umudunu ekmiş yarını bekler
Gozunde damlalar hayalini pisler
Bu suret benim değil der hayat taktı maskemi
Eli silahlı bu katiller haram etti gulmeyi
Ya doğmadan olmek ya yarına varmak...
arka sıradakilerde calan şarkı 20 mart, arka sıradakiler 149bolum sonunda calan şarkı neden, arka sıradakiler 149bolumde calan şarkı sozleri
149bolumdun sonunda calan şarkı gercekten guzel bir şarkıydı
Biz nerde hata yaptık
Az mı geldik bir omru yaşamaya
Goze almıştık herşeyi
Ansızın...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.