Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gece Yolcuları - Seviyorsun

Gece Yolcuları - Seviyorsun
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gece Yolcuları Seviyorsun Koca adam sakın utanma Varsın dökülsün gözyaşın Ne olacak diye hiç sorma Bilirimhepsini yaşamışım Gücün bitene dek Sabrın ardına kadar Gittiği yere dek Korkma Sen seviyorsun  

Similar threads

Üzüldüğün yetmedim be gönlüm Unut artık Sevme bırak Vazgeç gönlüm onu düşünmekten O seni düşündü mü fakat Sen ona bu değin layık veriyorsun O seni sevdimi oysa Sen onu bu değin seviyorsun O seni hiç özledi mi Sen onu bu değin özlüyorsun Sen hala onla yatıp Onla kalkıyorsun fakat O seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Gece Yolcuları Unut Beni Akor unut beni akor unut beni sevgilim tab uyuyorum akor sevgilim ben unutmuyorum ben unutmuyorum tab Unut Beni Bm G Uyuyorum, uyuyorum Em G F# Günler ivedi geçsin diye Bm G Kadehlere koyuyorum Em G F# Acımı dindirsin diye A G Bekliyorum, bekliyorum A F#...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
bırak kim ne derse desin kendi mutluluğunu düşün!!! kendini bulmak istiyorsan kendin için düşün Kimi istersen onu seç fakat önce kendini seçKendin için yaşakendin için sevkendin için aşık olKendini beğen ve kendini dinle daima Ancak o vakit bulabilirsin mutluluğun formülünü Düşün ancak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
gönlümde akşamları karşılıyorum bugün gönlümde akşamları karşılıyorum bugün…sevdiğim! gözyaşına yeminlim! sen ağlıyorsun ya, sen sahte sevdalara intizarsın ya… kalamam sende, bırak gideyim… sen mutlu ol! bekleyenim bir kara haberse, durma önümde! bırak!kurşunlara geleyim! ne kalır oysa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
2019 Güzel Güzel Sözler 2019 güzel mesajlar 2011 güzel sözler 2011 en güzel sözler Sevgiliye söylenecek en güzel sözlerle onu etkilemek istiyorsanız sizlere 2011 yılının romantik sözlerinden oluşan güzel sözleri sunuyorum 1549104165 1549104165...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt