Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gece Yolcuları Seviyorsun Koca adam sakın utanma Varsın dökülsün gözyaşın Ne olacak diye hiç sorma Bilirimhepsini yaşamışım Gücün bitene dek Sabrın ardına kadar Gittiği yere dek Korkma Sen seviyorsun
Üzüldüğün yetmedim be gönlüm Unut artık Sevme bırak Vazgeç gönlüm onu düşünmekten O seni düşündü mü fakat Sen ona bu değin layık veriyorsun O seni sevdimi oysa Sen onu bu değin seviyorsun O seni hiç özledi mi Sen onu bu değin özlüyorsun Sen hala onla yatıp Onla kalkıyorsun fakat O seni...
Gece Yolcuları Unut Beni Akor unut beni akor unut beni sevgilim tab uyuyorum akor sevgilim ben unutmuyorum ben unutmuyorum tab Unut Beni Bm G Uyuyorum, uyuyorum Em G F# Günler ivedi geçsin diye Bm G Kadehlere koyuyorum Em G F# Acımı dindirsin diye A G Bekliyorum, bekliyorum A F#...
bırak kim ne derse desin kendi mutluluğunu düşün!!! kendini bulmak istiyorsan kendin için düşün Kimi istersen onu seç fakat önce kendini seçKendin için yaşakendin için sevkendin için aşık olKendini beğen ve kendini dinle daima Ancak o vakit bulabilirsin mutluluğun formülünü Düşün ancak...
gönlümde akşamları karşılıyorum bugün gönlümde akşamları karşılıyorum bugün…sevdiğim! gözyaşına yeminlim! sen ağlıyorsun ya, sen sahte sevdalara intizarsın ya… kalamam sende, bırak gideyim… sen mutlu ol! bekleyenim bir kara haberse, durma önümde! bırak!kurşunlara geleyim! ne kalır oysa...
2019 Güzel Güzel Sözler 2019 güzel mesajlar 2011 güzel sözler 2011 en güzel sözler Sevgiliye söylenecek en güzel sözlerle onu etkilemek istiyorsanız sizlere 2011 yılının romantik sözlerinden oluşan güzel sözleri sunuyorum 1549104165 1549104165...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.