Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gece Korkan Cocuğa Okunacak Dua

Gece Korkan Cocuğa Okunacak Dua
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gece Korkan Cocuğa Okunacak Dua Kısa

Gece korkan cocuklar icin okunmaıs tavsiye edilen bir dua

Cocuklar hassas olurlar ve bazı geceler tedirgin olabilir korkabilirler bu gibi durumlarda okunması tavsiye edilen bir dua paylaşmak istiyorum sizlerleCocukların korkmaması icin okunacak dua şoyledir;

Allahumme bihurmeti isa ve bihurmeti Musa ve bi hurmeti İbrahimelhalili neccinii min şerri má raeytu filmenámi birahmetike Ya Erhamerrahimin

Ey benim Allahım

Hz İsa hurmetine, Hz Musa hurmetine, Halilin olan Hzİbrahim hurmetine,Rahmetin ile Ruyamda gormuş olduğum şeyin şerrinden beni kurtar Ey merhametlilerin en merhametlisi

Similar threads

Korkan cocuklar icin okunması tavsiye edilen guzel bir duamız var sizlerle paylaşacağımızKorkan cocuklarınız icin bu duayı okumanız tavsiye edilmiştirKorkan cocuk icin okunacak dualarbulabilirsiniz sayfamızdaSayfamızda gece korkan cocuğa okunacak dua, uykusunda korkan cocuğa okunacak dua...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Korkan Cocuk İcin Okunacak Dualar Cocuğunuz korkuyormu bunun icin ne yapacağınızı bilemiyorsanız okumanız gereken birkac dua paylaşmak istiyorum sizlerleEn kucuk şeylerden korkan cocuklar icin ozellikle de gece korkan cocuklar icin okunması tavsiye edilen dualar ve tesbihler Gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Uykusundan Korkan Cocuk İcin Okunacak Dualar Cocuğum uykusunda korkuyor diyorsanız aşağıdaki duları cocuğunuza okumanız tavsiye edilmiştirAllahın izniyle bu duaları okuduğunuzda cocuğunuz korkularından kurtulacaktırSayfamızda gece korkan cocuğa okunacak dua, uykusunda korkan cocuğa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Karanlıktan, Uykusundan Korkan Cocuk İcin Okunacak Dualar Cocuğunuz karanlıktan korkuyor muBu gibi durumlarda okunması tavsiye edilen dualar bulunmaktadırCocukların uykusunda korkmaları kabus gormeleri bu nedenle uyanmaları bz Aneleri cok rahatsız eder ve uzerBoyle bir durumla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Uykusunda korkan cocuğa okunan dua Uykusunda korkan cocuğa okunması tavsiye edilen bir dua orneği paylaşacağız sizler ici sayfamızdaBu duanın uykusunda korkan cocuğa okunması tavsiye edilmiştir Ayrıca uykuda korkan herkesin okuyabileceği bir dua bu duayı yatmadan evvel okuyan onlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt