Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gebelik öncesi nasıl beslenmeli?

Gebelik öncesi nasıl beslenmeli?
0
144

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Hamile kalmayı ve bebek sahibi olmayı düşünüyorsanız bebeğinizi dinç bir şekilde kucağınıza edinmek ve kendi sağlığınızın da devamını sürdürmek için hamilelik öncesi uyarı etmeniz gereken bir takım hususlar bulunmakta, bunların

Hamile kalmayı ve bebek sahibi olmayı düşünüyorsanız bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza elde etmek ve kendi sağlığınızın da devamını devam etmek için hamilelik öncesi uyarı etmeniz gereken bir takım hususlar bulunmakta, bunların en başında da gebelik öncesi beslenme gelmektedir Sağlıklı bir gebelik geçirmenin birincil şartı gebeliğe hazırlık döneminde beslenmenin sağlıklı ve düzenli olması gerektiğini unutmamalısınız Çünkü gebelik öncesi gıda keza genel sağlığınızı keza de psikolojinizi etkilemektedir

Dinç bir bebek dünyaya getirmek isteyen çiftlerin bebek sahibi olma isteklerini evvelden planlamaları uzmanlara kadar hoş bir davranıştır Çünkü önceden planlanan bir gebelikte keza annenin hem de bebeğin sağlığı son derece iyi olur
Gebeliğe hazırlık döneminde gıda peyderpey olmalıdır
Birinci adım kilo kontrolü Hekiminizin önerdiği ideal kilonun dışına çıkmamalısınız İkinci adım ise beslenme alışkanlıklarını denetlemek, zararlı gıdaları gıda programından çıkarmak ve sağlıklılarını eklemek Üçüncü adımda ise beslenmenizi planlamalısınız Hekiminizin önerdiği beş temel gıda grubunu her öğünde tüketmek için kendinize bir program hazırlamalı ve bu beş besini her gün tüketmeye çalışmalısınız Dördüncü adım ise afiyet kontrolü yaptırmaktır Her hamilelik öncesi belli afiyet kontrolü yaptırılmalıdır Beşinci ve son adım ise sigara, içki ve kafeinden uzakta durmaktır
h 3Hamilelik öncesi nasıl beslenmeli?

858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt