Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gebelik ihtimali varmi?

Gebelik ihtimali varmi?
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hamilelik ihtimali varmi? arkadaslar herkese iyi haftalar diliyorum Tecrubeli bayan arkadaslara bir takim soru yoneltecegim,lutfen itina ile cevaplarsaniz sevinirimanlatimimdan dolayi kusura bakmayin birincil defa boyle biraey yasiyorum konu; Kiz arkadasimla 29 nisan tarihinde adetinin son gununde iliskiye girdik Bunun uzerinden 34 gun gecmesinden daha sonra yeniden iliskiye girdik ve icine bosaldim 3 mayistaO gun ertesi gun hapi icti ellabu tarihten daha sonra 2 gun oncesi yani 19 mayista iliskiye girdikilk 12 tik icine bosaldim birazda tanzikli , daha sonrasi disariya 12 dakika sonra banyoya dogru kalkarken yatagin silik bir sekilde kan lekesi oldugunu gordukdaha sonra dusa gittik yikandik uyuduk ,oldu bitti gitti sorularim sunlar: 1Kiz arkadasim her ay duzenli adet olan birisi,bu yatakta cok az silik kan lekesi kullandigi ertesi gun hapindan olabilirmi? Kendisi orgazm olduktan daha sonra aciyor diye cok kasiyor tahtisten dolayi bununda ihtimali olabilir mi? 2Ellayi kullandiktan kac gun sonradan hamile kalabilir? Yada hamilelik riski yuzde kac? Ihtimali varmi? Normal adet donemine 1 hafta 10 gun vardi soyledigine goresizce gebelik olasiligi nedir?  

858,505Konular
982,780Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt