Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gaziantep Usulu Ciğer Kavurma

Gaziantep Usulu Ciğer Kavurma
0
52

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
gaziantep-usulu-ciger-kavurma.jpg

Gaziantep Adabı Ciğer Kavurma Tanımı İçin Materyaller

  • 2 kg akciğer (Kasapta çektirdim kuzu akciğer)
  • 200gr kuyruk yağı
  • 500kuru soğan
  • 5kaşık kadar zeytin yağı
  • 4 adet kapya biber
  • Kimyon
  • Pulbiber
  • Tuz
  • Salça

Gaziantep Yolu Ciğer Kavurma Tanımı Yapılışı

  1. Ciğeri düdüklüde fışladıktan sonra 2 kg akciğeri 35 dakika haşladım fakat pişme müddeti kg nazaran değişir ciğeriniz azsa pişme müddeti ona nazaran kısa olur denetimli haşlayın.
  2. Kuyruk ve zeytin yağını yeterlice kavurup doğradığınız soğan ve kapya biberi ekleyin.
  3. 2 dakika kadar kavurup salça baharatlar ve haşlanan ciğeri katıp uygunca kavurdum baharatları kendi damak zevkinize nazaran katın soğutup.
  4. Porsiyonlayıp dondurucuya attım 2ay kadar tazeliğini koruyor. Deneyen herkese afiyet olsun ????????????.
 
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt