Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gaziantep ihracat gelişimi

Gaziantep ihracat gelişimi
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
gaziantepte ihracatı hakkında kısaca bilgi isiyorum teşekkurler

Cevap: Gaziantep ihracat gelişimi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Araştırma Servisi'nin yayımladığı rapora gore, Gaziantep'in Mart ayında yuzde 24'luk artışla gercekleştirdiği 316 milyon dolarlık ihracat hacmi, gecmiş tum yılların Mart ayına gore en yuksek rakam oldu

Gaziantep bircok sektorde Turkiyenin uretim ussu Tekstil, gıda, kimya ve makine sektorlerinde iyi durumdayız Surekli olarak sektorleri ceşitlendiriyoruz Makine halısında dunyanın en fazla uretim yapan kentiyiz Muteşebbis ruhu, uretim kapasitesi ve ticari altyapısı ile Turkiyeye model bir şehiriz Ulaşım acısından da otoyollarla cevriliyiz İran ve Iraka otoban calışmaları devam ediyor Ortadoğu ile ilişkilerimiz cok iyi Bolgemizdeki komşu ulkelerle tarihten gelen ilişkilerimiz var

Gaziantep sanayi ve istihdam potansiyeli cok yuksek olan bir şehir Şehir son 10 yılda buyumede ve ihracatta Turkiye ortalamasının 2 katı başarı elde etti Gaziantepin ornek şehir olmasında, sanayi ve ticaret odalarınca ortaya konan projeler meyvesini veriyor 2019de de Suriyeyle yaşananlara rağmen istihdamda ve yeni işyeri acılmasında Turkiye ortalamasının uzerinde bir başarı elde edildi

858,556Konular
982,096Mesajlar
32,749Kullanıcılar
dfsdfSon üye
Üst Alt