GATA yolcusu kalmasın Ergenekon soruşturması zarfında tutuklanan emekli Albay Hasan Atilla Uğur, hastaneye kaldırıldı Alınan bilgiye takriben, Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nde tutsak yer alan Uğur, rahatsızlığı sebebiyle başlangıçta Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı Yürek rahatsızlığı olduğu belirtilen Uğur'un, burada yapılan müdahalenin gerisinde Dr Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldüğü öğrenildi Uğur, burada yapılan işlemlerin gerisinde GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'ne götürüldü ÖNCE SEVK SONRADAN TERHIS Ergenekon soruştumasında tutuklanan emekli generallerin sıhhat sorunları nedeniyle önce GATA'ya sevk edilmeleri ardından da tahliye edilmeleri gelenek haline geldi Geçen sene cezaevinde düşerek beyin kanaması geçiren ve terhis edilen eski Jandarma Genel Komutanı Emekli Org Şener Eruygur'un tedavisi halen GATA'da sürüyor 24 Eylül 2008'de Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 1 Ordu Komutanı Emekli Org Hurşit Tolon, GATA'ya sevkinden sonradan 6 Şubat 'da terhis edildi Hem prostat rahatsızlığı olan ayrıca de kalp krizi geçiren eski Jandarma İstihbarat Başkanı Emekli Tuğg Levent Ersöz de GATA'ya kaldırıldı Gözleri emekli paşaların GATA'ya sevklerine çeviren olay ise emekli Org Şener Eruygur'un eşi Mukaddes Eruygur'un sahiplenmediği ses kaydı oldu Mukaddes Eruygur ile GATA Beyin Cerrahisi Servis Şefi Kd Albay Nusret Demircan aralarında geçtiği ileri sürülen ses kaydı, Eruygur'un bitmiş tutuklanma ihtimaline karşısında GATA'dan taburcu edilmediği izlenimini veriyordu