Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gamepad Önerilerinize İhtiyacım Var

Gamepad Önerilerinize İhtiyacım Var
0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Beyler Pes 11 oynamak için Gamepad'e ihtiyacım var Örneğin Ps 3 kolları çok rahat, yön tuşları falan çok rahat ancak bilgisayara aldığım kol rahat değil Alta basıyorum çapraz gidiyor, tuşlar çok sert(Sg401) Rahat bir Gamepad arıyorum, önerileriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim

Similar threads

Oyun oynarken kontrolleri klavye tuşlarına kötü bir şekilde yerleştirilmiş olan aksiyon oyunlarından yarış simülatörlerine kadar, oyuncu klavye ve mouse’unun yeterli olmayacağı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Piksellerin önemli olduğu nişangahlı oyunların aksine platform ve aksiyon oyunlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Bugüne kadar piyasadaki rakiplerine oranla uygun fiyatlı performans bilgisayarlarıyla bilinen Monster, yakın zamanda sadece bir bilgisayar markası olmaktan çıktı. Şirket, oyunculara özel monitör, Mouse, gamepad, kulaklık, mousepad, klavye, kamera ve hatta mikrofon dahi piyasaya sürdü. Monster’ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
http:img10**************img109128debq Oyun konsolu satın alma rehberi PS4 mü, Xbox One mı, yoksa Wii U mu alacaksınız? Bir türlü karar veremiyorsanız bu rehber sizin için Piyasaya çıkmasına sayılı günler kalan Sony PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One'la birlikte yeniden hareketlenen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Bir müddettir ağır bir biçimde Razer'ın geçtiğimiz günlerde duyurduğu Razer Huntsman V2 Analog modelini kullanıyorum. Ve baştan söylemem gerekiyor ki Razer Huntsman V2 Analog yalnızca firmanın yelpazesinde değil, bu kulvarda üretilen en farklı oyuncu klavyelerinden birisi. Genelde klavyelerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Geçenlerde geçmiş sayıların donanım incelemelerine bakarken Razer Huntsman V2 Analog incelememi siteye girmeyi unuttuğumu fark ettim. Aslında o dönem planım dergide sayfa sınırı nedeniyle yer veremediğim bir iki noktaya daha değinmekti, zaten klavyeyi uzun süre kullandıktan sonra incelememe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt