Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Game of Thrones Oyunu Çıkış Tarihi

0
149

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14

Game of Thrones televizyon dünyasının büyük galibiyet bir başarı bildiren yapımlarından biri olarak kabul edildiğini biliyoruzTelevizyon dünyasının bir numaralı başarılı yapımalrındna olan Game of Thrones, 2019 yılında video oyunu olarak da karşımıza çıkmaya hazırlanıyorGame of thrones dizisi fantastik ve akıcı senaryosundan dolayı oyun olarak yakında karşımızda olacak Resmi sitesinden 15 Mayıs ’ta ücretsiz oynamak üzere yayınlanacağı söylentileri artık iyiden iyiye artmaya başladı

Meraklılarına anında duyuyoruz Game of Thrones ’un oyunu 2019 ’te gelecekDiziye uyarlanmasından daha sonra Game of Thrones serisi tüm dünyanın tanıdığı gelecek sene video oyun piyasasına adım atacak *

Similar threads

Game of Thrones Oyunu Cıkış Tarihi Game of Thrones televizyon dunyasının buyuk başarı bir başarı gosteren yapımlarından biri olarak kabul edildiğini biliyoruzTelevizyon dunyasının bir numaralı başarılı yapımalrındna olan Game of Thrones, 2019 yılında video oyunu olarak da karşımıza cıkmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Huawei, geçtiğimiz senenin Mayıs ayında, ABD yetkilileri tarafından gelen teknoloji ticareti ve lisansı kısıtlamalarından önce bile uzun zamandır kendi uygulama platformu üzerinde çalışıyordu. Huawei AppGallery olarak adlandırılan platform, Google Play Store‘a ulaşamayan kullanıcıların çeşitli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Televizyon dünyasının en başarılı yapımlarından biri kabul edilen Game of Thrones, 2019 yılında video oyunu olarak da karşımıza çıkacak Diziye uyarlanmasının ardından tüm dünyanın tanıdığı Game of Thrones serisi, gelecek yıl video oyun piyasasına adım atacak The Walking Dead dizisinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Televizyon dünyasının en başarılı yapımlarından biri kabul edilen Game of Thrones, 2019 yılında video oyunu olarak da karşımıza çıkacak Diziye uyarlanmasının ardından tüm dünyanın tanıdığı Game of Thrones serisi, gelecek yıl video oyun piyasasına adım atacak The Walking Dead dizisinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,505Konular
982,807Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt