Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Funda Arar Piyango şarkı sozu

Funda Arar Piyango şarkı sozu
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Funda Arar Piyango şarkı sozleri
piyango şarkısı sozu funda arar
Funda Arar Piyango 2019

cok fenayım yorgan doşek yatıyorum aşktan
haber edin gelsin gorunsun yalandan
hovardanın gozlerinde rehin kaldı gonlum
kına yaksın yari benden ayıran hasta
bulmuşsun bir haylaz kokla sarıl yat
ben burda kahrımdan eridim imdat
milletin taliihi nazar boncuklu
ben sevdim ellere piyango vurdu
sen o yar koynunda atlas yorganlarda
keyfini sur hain bu dunyada
yavrum sefan olsun bensiz oynaşlarda
ben boyunumu buktum akşamlarda
bulmuşsun bir haylaz kokla sarıl yat
ben burada kahrımdan eridim imdat

Similar threads

Funda Arar Piyango sozleri Funda Arar Piyango şarkı sozleri Piyango Funda Arar Piyango Şarkısı Funda Arar 2019 Piyango Şarkı sozleri cok fenayım yorgan doşek yatıyorum aşktan haber edin gelsin gorunsun yalandan hovardanın gozlerinde rehin kaldı gonlum kına yaksın yari benden ayıran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Funda Arar gul doşek gul doşek şarkı sozu Funda Arar gul doşek Şarkısı Funda Arar gul doşek sozleri dağlardan mı oğrendin boyle kaygısız boyle dupduru durmayı bende volkanlar sonerken sendeki yangın boyle dip diri tutmayı kumlanmış gonlumde cizgiler var silinmez bozulmaz dalgalarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Funda Arar Yoksun şarkı sozleri Funda Arar Yoksun şarkısı sozu Yoksun yanımda Gecelerdir yoksun yanımda Ozluyorum beni şımartmanı, kalk gel Yara yuzlu sokaklarda, umut gizli duraklarda yoksun Keder yuklu yokuşlarda, huzun dolu akşamlarda yoksun Aldılar senimi benden Ustume acılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Funda Arar Yazık şarkı sozleri Funda Arar Yazık şarkısı sozu Duvarlara yazdım ben hep adını Kimseler silemedi bendeki tadını Niyetimi soyledim oralı olmadı Ne zalimdir o beni hic duymadı Yazık ediyorum dedim kendime Yazık ediyorum hergun her gece Yazık oluyor inan boyle bize de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Funda Arar Erite Erite şarkı sozleri erite erite şarkısı sozu funda arar Funda Arar Erite Erite 2019 gonlumu erite erite yaşamam bu aşk iki sevdalı icin hasrette tektir zaman aklımdan gecse bile bir an icin başkası bekle dediğim yerde bekleyemem duramam sana başka bir aşktan kacıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,505Konular
982,669Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt