iltasyazilim
FD Üye
Füme Somonlu Kanepe Tarifi İçin Malzemeler
** * *100150 gr tütsülenmiş somon füme
** * *100 gr* Pınar Labne
** * * 2 çorba kaşığı toz parmezan peyniri(silme)
** * *1 adet iri salatalık
** * *1 adet kıvırcık yaprağı
** * *2 adet ince dal taze soğan
** * * 3035 adet tuzlu kraker
Füme Somonlu Kanepe Tarifi Yapılışı Salatalığınızı soyarak iç tohum kısmını tatlı kaşığı yardımıyla ayıklayın Kibrit çöpü kalınlığında rendeleyin veya doğrayın Bir kase içinde parmesan peynir ile labneyi iyice karıştırın İnce doğranmış salatalık( marul yaprağı ve taze soğanı karışıma ekleyin(Salatalığınızı hafif sıkarak suyundan arındırın, diğer sebzelerinizin* kuru olmasına özen gösterin) Harcınız 1015 dk buzdolabında dinlendirin
Somon fümeleri krakerler ebatında küçülterek,servis tabağına aldığınız krakerlerin üzerine yerleştirinTatlı kaşığı yardımıyla harcımızı* somonların üzerine ekleyelim1 saat içinde servis yapın
Afiyet olsun
Not: Somon füme büyük marketlerin balık reyonlarında *bulunuyor,Atıştırmalık severseniz veya balık menülerinizin soğuk servislerinde ikram edebilirsiniz
*
*
*
** * *100150 gr tütsülenmiş somon füme
** * *100 gr* Pınar Labne
** * * 2 çorba kaşığı toz parmezan peyniri(silme)
** * *1 adet iri salatalık
** * *1 adet kıvırcık yaprağı
** * *2 adet ince dal taze soğan
** * * 3035 adet tuzlu kraker
Füme Somonlu Kanepe Tarifi Yapılışı Salatalığınızı soyarak iç tohum kısmını tatlı kaşığı yardımıyla ayıklayın Kibrit çöpü kalınlığında rendeleyin veya doğrayın Bir kase içinde parmesan peynir ile labneyi iyice karıştırın İnce doğranmış salatalık( marul yaprağı ve taze soğanı karışıma ekleyin(Salatalığınızı hafif sıkarak suyundan arındırın, diğer sebzelerinizin* kuru olmasına özen gösterin) Harcınız 1015 dk buzdolabında dinlendirin
Somon fümeleri krakerler ebatında küçülterek,servis tabağına aldığınız krakerlerin üzerine yerleştirinTatlı kaşığı yardımıyla harcımızı* somonların üzerine ekleyelim1 saat içinde servis yapın
Afiyet olsun
Not: Somon füme büyük marketlerin balık reyonlarında *bulunuyor,Atıştırmalık severseniz veya balık menülerinizin soğuk servislerinde ikram edebilirsiniz
*
*
*