Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Frengi nedir?

Frengi nedir?
0
162

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Frengi Nedir?,frengi ne demek?,frengi ne anlama gelir?
Frengi, Treponema pallidum adı verilen bir bakterinin neden olduğu cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır Tedavi edilmediği takdirde, bu bakteri zaman icerisinde vucuda yayılarak bircok organda hasara neden olur

Similar threads

Frengi Nedir?,frengi ne aramak?,frengi ne kavrama kazanç? Frengi, Treponema pallidum adı verilen bir bakterinin neden olduğu cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır Çare edilmediği takdirde, bu bakteri zaman içerisinde vücuda yayılarak çoğu organda hasara niçin olur *
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Frengi, Treponema pallidum adı verilen bir bakterinin (mikrop) niçin olduğu cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır Çare edilmediği takdirde, bu bakteri vakit içerisinde vücuda yayılarak çoğu organda hasara neden olur Frenginin Frengi, Treponema pallidum adı bahşedilen bir bakterinin (mikrop)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Frengi, Treponema pallidum adı verilen bir bakterinin (mikrop) neden olduğu cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır Tedavi edilmediği takdirde, bu bakteri, vakit içerisinde vücuda yayılarak birçok organda hasara neden olurFrenginin yaygınlığı nedir?Frengi, en sık rastlanılan cinsel yolla bulaşan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Frengi cinsel yolla bulaşan ve tedavi edilmezse olumcul olabilen bir hastalık Oral ya da anal seks de dahil olmak uzere vucut sıvısıyla karşılaşılan her yolla bulaşabilir Asıl nedeni Treponema Pallidum Yani ufacık bir bakteri Bu bakteri vucuda giriyor İlk hafta ufak yaralar acıyor Kendine sinek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Bakteriyel etkenli (Treponema pallidum), sık görülen cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır. Erkek ve kadınlarda her yaşta ortaya çıkabilir. SİFİLİZ (FRENGİ) BELİRTİLERİ NELERDİR? Bulgular cinsel ilişkiden sonraki 3 hafta içinde ortaya çıkmaya başlar ve genel anlamda belirtiler 3 dönemde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt