Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

forumdaşta günün fıkrası

forumdaşta günün fıkrası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Suç ve ceza
Üç bayan dost bir kaza sonucu aynı anda hayatlarını kaybedip cennete giderler Cennetin kapısında onları tedarik eden melek:

Sizin burada uymanız gereken tek bir kural var: ördeklere uyarı edin sakın üstlerine basmayınder

Daha Sonra kapı açılır üç kadın cennete girerler Gerçekten de etraf ördek doludur Üstlerine basmamak az daha imkansızdır Uyarı etmesine rağmen kadınlardan biri kazayla bir ördeğin üstüne basar Anında bir melek belirir Yanına son derece çirkin bir adam vardır Kadını kolundan adama kelepçeler ve

Ördeğin üzerine basmanın cezası olarak sonsuza dek bu çirkin adama kelepçeli olarak yaşayacaksınder

İkinci gün kadınlardan biri yeniden kazayla bir ördeğin üstüne basar ve melek derhal yanına çok çirkin bir adamla gelip onları kadına ceza olarak birbirlerine kelepçeler

Üçüncü kadının gözü bu olaylardan çok korkar Diğerlerinin akıbetine uğramamak ve sonsuza dek çirkin bir adama kelepçelenip yaşamamak için her attığı adıma fazla dikkat etmeye başlar Aradan aylar geçer ve hiçbir ördeğin üstüne basmaz Derken bir gün bir melek belirir Bu kere yanında boylu poslu şahane derecede yakışıklı bir adam vardır Melek hiçbir şey söylemeden yakışıklı adamla kadını kelepçeler ve yeniden birşey söylemeden çeker gider

Kadın mutluluktan uçmaktadır O güne dek gördüğü en yakışıklı adamla kelepçelenmiştir Adama döner ve:

Ben acaba ne yaptım da sonsuza dek senin gibi yakışıklı bir adamla birlikte olmayı adalet ettim?diye sorar

Adam suratı asık bir şekilde cevap verir:

Vallahi seni bilmem ama ben henüz bir ördeğin üstüne bastım*

858,500Konular
982,385Mesajlar
32,978Kullanıcılar
brk0079Son üye
Üst Alt