Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Forumdaş..Bir Numara forum

Forumdaş..Bir Numara forum

Similar threads

Bakın namımız almış yurumuş adımız her yerdeimagesbilgisitenbirnumaraforum5ad775748768bgif FORUMDAŞ
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
KUŞUM AYDIN: ayy ben bu Forumdaşı ÇOK SEVDİM yaa,, bu şarkım bütün forumdaşlılara gelsin uzaklara uçma kuşum uçupta gitme vurulursun PRENSES DİANA: Ben öldükten sonradan dünyanın benden sonraki tek prensesi benim veliahtım ''forumdaş olacaktır forumdaş'ı çok seviyorum PASCAL NOUMA: Been...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Forumdas anlamı Bir başkanın yönetiminde, toplumu ilgilendiren bir konuda, bambaşka gruplardan oluşan dinleyicilerin laf sırası alarak konuşma kuralları içerisinde yaptıkları tartışmalara forum denir Forumdaş dost kelimesinden esinlenerek arkadaşların bir araya gelerek veri ve zihin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
sevgili forumdaş ailesi size duygularımı iletmek istedim sevgili forumdaş ailesi sizi çok seviyorum harika bir sitemiz var ve olağanüstü üyelerimiz var ben forumdaş net sitesine girdigim vakit tüm sıkıntılarımı unutuyorun ve sahiden çok fakat fazla harika bir sitemiz var emegi geçen herkese...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
KUŞUM AYDIN: ayy ben bu Forumdaşı COK SEVDİM yaa,, bu şarkım tum forumdaşlılara gelsin uzaklara ucma kuşum ucupta gitme vurulursun PRENSES DİANA: Ben oldukten sonra dunyanın benden sonraki tek prensesi benim veliahtım ''forumdaş olacaktır forumdaş'ı cok seviyorum PASCAL NOUMA: Been...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt