Forumdan Çıkış Yaptınız Mutlumusunuz ?? kopacaksınız mutlumusunuz çıkıs yaptıgınızdaa çıkış Yaptın Mutlumusun? mutluyum ne Demek Lan Mutluyum Pok Girersin Bi Daha çıkış Yaptın Mutlumusun? iyi De Ben Çarpıdan Kapatmıştım Sen Nerden Çıktın yok Öyle Gizliden Kaçmak çıkış Yaptın Mutlumusun? sanane Lan ne Bağrıyon Abi Ya Günahsız Bi Yazıyım Ben Ya hadi Lan Girerimde Çıkarımda ast Abi Özgürsün çıkış Yaptınız Mutlumusunuz?mutluysanız Devam Etmek Için Evet'i Değilseniz Hayır'ı Tıklayın evet boyunuz Uzadı Mı ? Uzadıysa Bizi Döt Etmek Için Evet'i Tıklayınuzamadıysa Hayır'ı, Ölçmeye Üşendiyseniz ne Bilem BeaYı Tıklayın hayır ne ok Yemeye Çıktınız O Vakit? *ok Yemeyi Seviyorsanız ok Yemeyi SeverimE, Kafama Esti Çıktım Diyorsanız kafama EstiYe Sanane Diyorsanır sananeYe Tıklayınız *ok Yemeyi Severim afiyet Olsunbir Defa Daha *oku Yedinizbu Uyarıların Sonu Değildewam Etmek Için devam Eti Tıklayın cıkıs Yaptın Mutlumusun ne Yapacam Ya Burdamı Yatacam cıkışta Bekle Lan Beni nası Yani sen Bekle Gosterecem Sana Ben cıkıs Yaptın Mutlumusun belamısın Kardesim Git Basımdan bela Degilim Uyarıyım birazdan Değil Olmazsan Sorumlusu Ben Degilim Bu da Bir Uyarıdır tmm Abi Gülü Gülü Çıkış Yaptın Mutlu Musun ? Değilim Nan Geri Sok Sisteme