Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Forum?

Forum?

Similar threads

Forumun yavaş olmasından ben cok sıkılmıştım bunun icnde bazı kişilerin tavsiye ettiği gibi Mozilla indirdim fakat halen değişen bir şey yok Yani Aynı Explorer gibi işliyo
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Telefonda mesajlaşmak zoruma gidiyor kesintisiz hatalı yazıyorum keşke bilgisayarımada Whatsapp yükleyebilsem diyenlerin sesini Whatsapp duydu ve bundan böyle bilgisayarınızda da bu tatbik ile arkadaşlarınızla özgürce mesajlaşabileceksiniz Nasıl mı? Şuan için ihtiyacınız olan tek şey bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
ya arkadaşlar ben acilen bi kızla tanıştım vede tanıştığım 2gününde kıza çıkma teklifi ettim lakin ilk öncelikle çok erken olduğunu ve şimdilik ahbap olmak istedğini söledi hemen kıza adresini soruncada söledi ama biraz bozuldu nedense ondan sonrada sorularıma böylece yanıt vermedi ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
forum modeli değişse? selammforummodelidegisse5c5591a0cad64alt bi önerim olacak bilmem yönetim ne der?? kendimce forumun ve sitenin görünüşü ve kullanımı değişmeli diyorum, bilmem ne dek birey bana yargı verir? cilalı ola ki birçok foruma benzememek için bu şekilde olmuş olabilir, fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Windows RT'li cihazların, Windows 8'den farkı ne? İşte Windows RT'nin bilmeniz gereken farkları! Surface tabletle beraber ortaya çıkan Windows RT işletim sistemi, görünüş olarak Windows 8'den farklı değil Ancak Windows RT, normal bir Windows'da yapabileceğiniz her şeyi yerine getiremiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt