Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fön Nasıl Çekilir? Adım Adım Anlatım...

Fön Nasıl Çekilir? Adım Adım Anlatım...
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Fön Nasıl Çekilir? An Be An Anlatım fön nasıl çekilir, fön çekimi, fön nasıl çekilmeli Sevgili melekler, eliniz ne kadar yatkında olsa, bir türlü kuaförden çıkmışçasına saçınızı şekillendirememekten şikayetçiyseniz, aşağıdaki makalemizi en ince ayrıntısına kadar okuyun Zira bu yazımızı okuduktan sonra siz de saçlarınıza gayet kuytu ve kalıcı bir şekilde fön çekebileceksiniz Bunun için yapmanız gereken ilk şey, saçınızı arındırmak “Saçın hareketli olması için iyice arınmış olması şart Saçınız ıslakken (az ıslak saçta şampuan iyi köpürmez) 1 TL büyüklüğünde şampuanı parmak uçlarınızla başınıza masaj yaparak dağıtın (Bunu yaparken saç diplerini sert hareketlerle ovuşturmak elektriklenmeye ve karışmaya niçin olur) Saçı durulayın, krem uygulayın ve biraz dayanıp duşu soğuk suyla bitirin Uzmanlar bu son uygulamanın saç kütikülünü kapatarak parlak olmasını sağlayacağını söylüyorlar Fön çekimiyle ilgili öteki aşamalar ve detaylı anlatımı makalemizde bulabilirsiniz 15318 15318 fonnasilcekiliradimadimanlatim5c4ec33e417c9fonnasilcekiliradimadimanlatim5c4ec33e417c9 562 1000 fonnasilcekilirjpg15318 Fön Nasıl Çekilir? Adım Adım Anlatım fonnasilcekilirjpg15318 Fön Nasıl Çekilir? Adım Adım Anlatım 1 ADIM KURUTUN 1 NEMİNİ ALIN Saçın ıslaklığını bir havluyla ovalamadan sadece hafif hareketlerle bastırarak alın “Eğer fazla sert bir şekilde yaparsanız saç telleriniz kırılabilir Gerisinde geniş dişli bir tarakla saçı açın 2 MAHSUL SÜRÜN Uygulayacağınız ürün nemli saça daha iyi nüfus eder Bu yüzden saç tipinize yerinde bir şekillendirici losyon veya hacim veren bir mahsul sürmek için içten vakit 3 HIZLI KURUTUN Kurutma makinenizi en yüksek ayarda çalıştırın Parmaklarınızı nazikçe saçınızın arasından geçirerek makineyi değişmez bir şekilde aşağıda doğru tutarak kurutun 2 ADIM AYIRIN 1 TEPEYİ AYIRIN Alın çizginizden başlayarak krepe tarağının ince ucuyla bir u harfi çizin ve başınızın üstündeki ve öndeki tutamı ayırın Saç tutamını döndürerek bir klipsle tutturun Bu aşamayı es geçmeyin “Saçı bölmelere yarmak her tutamı tamamen kurutmanızı sağlar ancak bu da daha sonra kabarmasını önler 2 ORTAYI AYIRIN Bir kulaktan diğerine uzanan başın arka kısmındaki bölgeyi de ayırın ve yine klipsle tutturun 3 GERİ KALAN TUTAMLARI TOPLAYIN Arkada ve altta kalan tutamları da benzer şekilde ayırarak tutturun 3 ADIM DÜZLEŞTİRİN 1 TEPEDEN BAŞLAYIN Kendinize fön çekmek kollarınızı ağrıtacak İşe tepedeki tutamlarla başlayarak gerçekte en önemli bölgeye daha pozitif emek vermiş olacaksınız 2 YEDİ CM’LİK TUTAMLARI KURUTUN Düz oval bir fırça geniş tutamları zahmetsizce kavramanıza yardımcı olur Makinenin ucuna havayı aracısız saça yönlendiren ucunu takın Saçı dışa doğru çekerken, fön makinesini dik bir şekilde tutun, yavaşça altında doğru indirerek saçı kurutun 3 DOLAYIP TUTTURUN Düzleştirdiğiniz tutamların bozulup kabarmaması için iki parmağınızla dolayarak tepeden klipsle tutturun Genişletmek için tıkla id  

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt