Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fiyat-performans ekran kartı (tavsiye lütfen)

Fiyat-performans ekran kartı (tavsiye lütfen)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Ben oyunlardan yüksek fps beklemiyorumSadece Unreal Engine,Photoshop,Cinema 4d gibi programlarda hızlı ve UCUZ bir ekran kartı arıyorumPcye yeni format attım ve bişi fark ettimOnboard ekran kartım şu an daha hızlı
artık windowsta gezinirken bile bekliyorum arkadaşHa bu ara ekran kartım gt43034 sene oluyo bunu alalıFiyat performans olarak bir öneriniz varmı acep???
ha ne kadar bütçe derseniz TAŞ ÇATLASA YER YARILSA 400 ü geçemez
ha 400 üde biriktiremeyebilebilirim 200300 arası olsa ideal olabilir
Ha unutmadan anakartım Gigbyte H61MS2B3

Similar threads

Arkadaşlar P4P800X 478 pin anakartım var 26 intel işlemciliyim şuan fx5200 128 mb dandik bir ekran kartım var oyun oynayamıyorum benim şuan bitçem yok öğrenciyim işlemci anakart falan değiştiremem nerden baksan 500 e patlar benim alabileceğim kendi makineme yugun en iyi ekran kartı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Nvidia’nın RTX serisi üst seviye ekran kartları sundukları yüksek performans sayesinde, günümüzde 4K çözünürlükte yüksek ayarlarda oyun deneyimini mümkün hale getirdi. Yeni RTX Super serisi ile Nvidia çıtayı bir üste taşıdı. Gerçek zamanlı ışın izleme teknolojisi ile sonbaharda piyasaya çıkan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Bu yıl başladığından beri ekran kartı fiyatlarının gerileme kaydettiğini konuşuyoruz. Ocak ayından itibaren her geçen gün ekran kartı fiyatları kademeli olarak düştü, lakin son birkaç hafta gösteriyor ki yakın gelecekte her şey daha farklı olacak. Perakende satış fiyatları Mayıs ayında %15...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt