Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fit Kore Pankeki

Fit Kore Pankeki
0
129

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Fit Kore Pankeki Tanımı İçin Malzemeler

• 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 adet küçük havuç
  • 1 adet küçük soğan
  • Bir kaç yaprak marul
  • 2-3 kısım yeşil soğan
  • 1 adet yumurta
  • 1 Türk kahvesi fincanı süt
  • 4 yemek kaşığı tam buğday unu
  • 1 çay kaşığı karbonat yahut kabartma tozu
  • Tuz ve baharatlar
  • 1 tatlı kaşığı sıvı yağ

Fit Kore Pankeki Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Sebzeleri ince ince haldeki üzere doğrayalım doğrayalım.
  2. Derin bir kapta yumurta ,süt ,karbonat ve unu çırpalım.
  3. Sonra zerzevatları ekleyelim.
  4. Tuz ve baharatları ekledikten sonra yeterlice karıştıralım.
  5. Yağladığımız ve ısıttığımız tavaya aktaralım.
  6. Kısık ateşte tavamızı kapağını kapatarak artlı önlü pişirelim ve hazır afiyet olsun :).
Not 1 : sağlıklı ve gerçek beslenmeye dair bilgi, kıymetli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan “diyetisyenesengul” paylaşıyorum:) not 2 : buradaki sorularınıza, yorumlarınıza dönüş sağlayamıyorum “diyetisyenesengul” instagram hesabımdan bana yazarsanız dönüş sağlarım. Sevgiler ️.

Fit Kore Pankeki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Kefirli Küçük Fit Raw Tart Tanımı İçin Malzemeler Tart tabanı; 3 adet kuru hurma2 adet kuru incir yahut kayısı2 yemek kaşığı yulaf ezmesi6 adet fındık, badem, kaju, 3 tam ceviz Üstü; Meyveli kefir (sade kefiri bal ile karıştırarak da hazırlayabilirsiniz) Kefirli Küçük Fit Raw Tart Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Tek Yufkadan Lavaştan Tavada Fit Gözleme Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yufka yahut lavaş (ben çiğköfte lavaşı kullandım)2 dilim istediğiniz peynir (60 gr)1 yemek kaşığı yoğurt2 yemek kaşığı süt1 tatlı kaşığı organik tereyağı Tek Yufkadan Lavaştan Tavada Fit Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
İrmikli Fit Lokum Tanımı İçin Malzemeler 1 çay bardağı süt3 yemek kaşığı irmik1 yemek kaşığı kakao1 yemek kaşığı bal yahut 2 yemek kaşığı pekmez Dışı için; Hindistan cevizi tozu yahut antep fıstığı tozu İrmikli Fit Lokum Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sos tenceresine sütümüzü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Glutensiz Fit Kinoa Pizza Tanımı İçin Malzemeler 1 çay bardağı kinoa1 adet yumurta1 yemek kaşığı yoğurtTuz ve baharatlar (pulbiber, kimyon, karabiber, varsa cajun ve sucuk baharatı)1 çay kaşığı karbonat yahut kabartma tozuÇok az yağ Üstü için; 1 tatlı kaşığı salça Pizza üst materyalleri; 1 dilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Kahvaltılık Sütlü Biber Tanımı İçin Malzemeler 3 adet yeşil biber1 adet kırmızı biberYaklaşık 2 su bardağı süt1,5 yemek kaşığı tam buğday unu1 tatlı kaşığı sıvı yağ1 tatlı kaşığı tereyağıTuz,karabiber,pulbiber Kahvaltılık Sütlü Biber Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Biberleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,505Konular
982,799Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt