Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fit Kahvaltı Tabağı

Fit Kahvaltı Tabağı
0
100

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
fit-kahvalti-tabagi.jpg

• 1 adet kereviz sapı
  • 1 yemek kaşığı tulum peynir yağsız
  • 4 adet zeytin
  • Yarım avokado
  • 1 adet haşlanmış yumurta
  • 4 adet cherry domates
  • Yarım salatalık
  • 1 dilim wasa
  • 1 fincan yeşil çay
Yaza fit girmek istiyorsanız sofralarımızı öncelikle renklendirip gözümüzü doyurmamız gerekiyor ????Öyleyse beni takip etmeyi unutmayın. Yumurta için 8 dk ideal kaynatma süresi. Tam kayısı olmasada oldu gibi. Ben böyle seviyorum. İstediğiniz süreleri kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim ????????.

Similar threads

Diyet Kahvaltı Tabağı Tanımı İçin Gereçler 1 yumurtaYarım kırmızı biber5 zeytin3 parmak peynir1 salatalık3 kiraz domates2 wasaMarul, roka, maydanoz Diyet Kahvaltı Tabağı Tanımı Yapılışı Merhaba!. Yumurtayı çırpıp teflon tavada yağsız pişiriyoruz. Peynire, yumurtaya vs. keten tohumu yahut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Fit Kahvaltı Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 salatalık1 yumurta1 dilim wasa5-6 şeker domates4-5 siyah yeşil karışık zeytin4 yaprak ıspanak1 yemek kaşığı mısır2 dilim hindi füme1 kibrit kutusu beyaz peynir (süzme peynir de olur)Biraz limon suyu1 tutam keten tohumuKarabiber Fit Kahvaltı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Sebzeli Pide (Fit) Tanımı İçin Materyaller Yarım paketten biraz fazla mantar (ince dilimlenmiş)3 çarliston biber (halka doğranmış)5 cherry domates (halka doğranmış)2 arpacık soğan (halka doğranmış halkalar ayrılmış)1 yemek tabağı tepeleme light kaşar rendesi15 siyah zeytin (2ye bölünmüş) Hamur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
1 yumurta 1 adet tam buğday ekmeği 3 adet zeytin 3 dal tere roka maydanoz Yarım avokado 1 bilim peynir İlk olarak yumurta haşlamaya alın sonrasında tabağınıza peynir, zeytin ve yeşilliklerinizi koyun tam buğday ekmeğini bi tavada veya tost makinasında kızartın yarım avokadoyu biraz tuz ve 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Fit Tava Simit Tanımı İçin Malzemeler 1 adet yumurta1 çay bardağı yoğurt (sıvı olmasın)1 çay bardağı sağlıklı un( buğday,siyez)(un gerekirse biraz daha katın kıvamı çok cıvık olmamalı )1 yemek kaşığı zeytin yağı1 çay kaşığı karbonat5 damla limon suyuYarım kase peynir (tulum kullandım)Peynirin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,505Konular
982,680Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt