iltasyazilim
FD Üye
Fıstıklı Kuş Üzümlü Bayram Pilavı Tarifi İçin Malzemeler
*2 su bardağı pirinç
*2 yemek kaşığı kuş üzümü ve çamfıstığı
*4 su bardağı et suyu
*1 çay kaşığı tuz ve tozşeker
*1 tatlı kaşığı tereyağ
*1 yemek kaşığı sıvı yağ
*23 damla limon suyu
Fıstıklı Kuş Üzümlü Bayram Pilavı Tarifi Yapılışı Tencereye yağları koyun fıstığı çok kısık ateşte 34 dk kavurun kaynattığımız kemikli et suyunu süzgü ile süzerek 4 su bardağı sıcak olarak ekleyin pirinçi ılık tuzlu su ile yıkayın kaynayan et suyuna ilave edin tuz şekeri serpin üzümleri de yıkayıp serpin bir karıştırın iki üç damla limon suyun sıkın çok kısık ateşte 2025 dk pişirin üzerine havlu kağıt örtün demlenmeye bırakın afiyet olsun
*2 su bardağı pirinç
*2 yemek kaşığı kuş üzümü ve çamfıstığı
*4 su bardağı et suyu
*1 çay kaşığı tuz ve tozşeker
*1 tatlı kaşığı tereyağ
*1 yemek kaşığı sıvı yağ
*23 damla limon suyu
Fıstıklı Kuş Üzümlü Bayram Pilavı Tarifi Yapılışı Tencereye yağları koyun fıstığı çok kısık ateşte 34 dk kavurun kaynattığımız kemikli et suyunu süzgü ile süzerek 4 su bardağı sıcak olarak ekleyin pirinçi ılık tuzlu su ile yıkayın kaynayan et suyuna ilave edin tuz şekeri serpin üzümleri de yıkayıp serpin bir karıştırın iki üç damla limon suyun sıkın çok kısık ateşte 2025 dk pişirin üzerine havlu kağıt örtün demlenmeye bırakın afiyet olsun