Fıstıklı Kurabiye Tanımı İçin Gereçler
- 1 paket toz krem şanti
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı toz antep fıstığı
- 2 su bardağı un
- 80 gram sütlü çikolata
- Pirinç antep fıstığı
Fıstıklı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle karıştırma kabıma krem şanti,sıvı yağ ve antep fıstığını ekliyorum.
- Akabinde unu azar azar ekleyip karıştırıyorum.
- Hamurunu hazırladıkdan sonra küçük bezeler oluşturup yuvarlak haller verip tepsiye diziyoruz.
- 160 derece de 25 dk kadar pişirdim.
- Üzeri kızarmadan fırından çıkartıp soğumaya bıraktım.
- Soğuyan kurabiyeleri benmari tarzı erittiğim çikolatalara batırıp iri kıyılmış antep fıstığı ile son dokunuşu yaptım. Deneyenlerin şimdiden ellerine sıhhat.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.