Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Yumurtalı Ekmek

Fırında Yumurtalı Ekmek
0
102

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Fırında Yumurtalı Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

• 4 adet yumurta
  • Yarım su bardağı süt
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 kaç kısım maydanoz
  • Kaşar peynir (Ben 6 dilim kullandım )

Fırında Yumurtalı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Oval kabın içine 4 yumurta kırıp, yarım su bardağı sütü ekleyip güzelce karıştırıp, tuz pul, biber ve maydanozu ekleyip, tekrar karıştırın.
  2. Ekmekleri dilimleyip, iki tarafını yumurtaya bulayıp fırın tepsiye dizin.
  3. Ben 6 dilim kaşar peyniri doğradım rendeleye de bilirsiniz.
  4. Rendelediğiniz kaşar peynirini üzerine döküp fırına verin.
  5. 10-15 dakika pişmesi kâfi olacak nar üzere kızarana kadar pişirin. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun ????‍???????? Deneyenler fotoğraflarınızı yorumlarınızı bekliyorum ???????? Bayat ekmeklerinizi atmayın değerlendirin.
Fırında Yumurtalı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Fırında Yumurtalı Ekmek Tanımı İçin Materyaller 4-5 adet çırpılmış yumurta1 kase rendelenmiş kaşar peyniri10 dilim sucuk1 yemek kaşığı zeytinyağıDilimlenmiş ekmek (yaklaşık 20 dilim)Tercihe nazaran salam, sosis üzere öbür şarküteri eserleri kullanılabilir Fırında Yumurtalı Ekmek Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Fırında Kapya Biberli Kaşarlı Yumurtalı Ekmek Tanımı İçin Materyaller 2 kapya biberKaşar rende2 yumurtaTuz, karabiber, kekik, pul biberUno lıght dilim ekmek Fırında Kapya Biberli Kaşarlı Yumurtalı Ekmek Tanımı Yapılışı Yumurtaları çırpın, içerisine közlenmiş kapya biber, kaşar rendesi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Sahurluk Yumurtalı Ekmek (Fırında) Tanımı İçin Malzemeler 2 adet somun ekmek5 adet yumurtaKaşar peyniriLor peyniriYarım demet maydanozYarım demet dereotu1 çay bardağı sütYarım çay bardağı sıvı yağTuz pulbiber (İstediğiniz baharatlarda olabilir) Sahurluk Yumurtalı Ekmek (Fırında) Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Fırında Peynirli Yumurtalı Ekmek (Bayatlayan Ekmeğini Değerlendir!) Tanımı İçin Malzemeler Dilimlenmiş bayat ekmekler2 adet yumurta1 büyük dilim beyaz peynir1 kase rendelenmiş kaşar peyniriTuz Fırında Peynirli Yumurtalı Ekmek (Bayatlayan Ekmeğini Değerlendir!) Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Yumurtalı Ekmek Tatlısı Tarifi Resimli Yumurtalı Ekmek Tatlısı Tarifi Malzemeleri 10 dilim ekmek 5 yumurta 2 su bardağı ayciceği yağı Şerbet icin 3 su bardağı toz şeker 2 su bardağı su 1 tatlı kaşığı limon suyu Servis icin Kaymak Cikolatalı sos...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt