Fırında Yumurtalı Ekmek Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet yumurta
- Yarım su bardağı süt
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 kaç kısım maydanoz
- Kaşar peynir (Ben 6 dilim kullandım )
Fırında Yumurtalı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Oval kabın içine 4 yumurta kırıp, yarım su bardağı sütü ekleyip güzelce karıştırıp, tuz pul, biber ve maydanozu ekleyip, tekrar karıştırın.
- Ekmekleri dilimleyip, iki tarafını yumurtaya bulayıp fırın tepsiye dizin.
- Ben 6 dilim kaşar peyniri doğradım rendeleye de bilirsiniz.
- Rendelediğiniz kaşar peynirini üzerine döküp fırına verin.
- 10-15 dakika pişmesi kâfi olacak nar üzere kızarana kadar pişirin. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun ???????????? Deneyenler fotoğraflarınızı yorumlarınızı bekliyorum ???????? Bayat ekmeklerinizi atmayın değerlendirin.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.