Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Tavuk Parçaları (Chicken Nuggets)

Fırında Tavuk Parçaları (Chicken Nuggets)
0
134

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
chicken-nuggets-firinda-tavuk-parcalari-1.jpg

Fırında Tavuk Modülleri (Chicken Nuggets) Tanımı İçin Materyaller

  • 2-3 tavuk göğsü (kemiksiz tavuk et)
  • Beyaz un + tuz + sarımsak tozu
  • 1-2 adet yumurta
  • Ufak parçalanmış / rondodan geçirilmiş ekmek (bayat yada toast edilmiş ekmekten)

Fırında Tavuk Modülleri (Chicken Nuggets) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle tavukları bandıracağımız 3 kaseyi önümüze dizelim.
  2. Birinci kaseye beyaz un ve istenilen baharatlar. İkinci kaseye çırpılmış yumurtayı. Üçüncü kaseye de rondodan geçirilmiş ekmek modüllerini koyalım.
  3. Tavuklarımızı şiş tavuk büyüklüğünde modüllere ayıralım.
  4. Tavuk modüllerini, hazırladığımız kaselere sırasıyla bandıralım. Evvel una, sonra yumurtaya ve en son olarak da ekmeğe bulayalım.
  5. Tavuk modüllerini fırın tepsisine dizelim.
  6. Fırında 15 dakikada pişirelim. Ben fanlı fırında 200 derecede pişiriyorum.
  7. Fırından alırken tavukların altına bakın – bazen yumurtadan ötürü ıslak kalabilir. Tavukların zıddını çevirip 2 dakika daha fırında tutun.
  8. Tepsiyi fırından aldıktan sonra, en büyük tavuk kesimini yarıdan bölüp uygunca pişip pişmediğini denetim edin.Afiyet olsun.

Fırında Tavuk Kesimleri (Chicken Nuggets) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

 
858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt