
Fırında Tavuk Butu Ve Patates Tanımı İçin Gereçler
- 4 tane tavuk but
- 1 adet büyük uzunluk patates
- Soğan
- Kırmızı toz biber
- Kekik
- Kara biber
- 1 tutam tuz
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Sıvı yağ
Fırında Tavuk Butu Ve Patates Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Butlarımızın derilerini soyup yıkıyoruz bir kaba alıyoruz.
- Daha sonra patatesimizi doğruyoruz tıpkı kaba koyuyoruz.
- Baharatlarımızı ve soğanı ek ediyoruz.
- İki yemek kaşığı sıvı yağ döküyoruz ve karıştırıyoruz.Borcam da yaptım ben fırın tepsisi de olabilir
- Gereçlerimizi yağlanmış borcama döküp üzerine salçamızı biraz suyla karıştırarak üzerinde gezdirip fırına pişmeye bırakıyoruz.