Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Soslu Karnabahar

Fırında Soslu Karnabahar
0
92

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
firinda-soslu-karnabahar.jpg

Fırında Soslu Karnabahar Tanımı İçin Materyaller

  • 1 küçük karnabahar
  • 1 adet patates
  • 2 tane yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı un
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
Üzerine
  • 1 kase kaşar peyniri

Fırında Soslu Karnabahar Tanımı Yapılışı

  1. Karnabaharı kesip haşlamaya bırakıyorum.
  2. Haşlama suyuna tuz da ek ediyoruz.
  3. Pişip pişmediğini bıçak yardımıyla denetim edebilirsiniz piştikten sonra süzüp birebir suda patatesleri haşlıyoruz bu ortada sosumuzu hazırlıyoruz karnabaharın ve patateslerin birinci sıcaklığı çıkınca sos ile harmanlıyoruz.
  4. Sonra borcama alalım.
  5. Evvelden ısıtılmış 200 derecelik fırında birinci olarak 20 dakika sonra çıkarıp rendelediğimiz kaşar peyniri ekleyip 15dakika 220 derecede denetimli pişirelim.
  6. Hepsi bu kadar afiyet olsun.
  7. Not.
  8. Karnabahar ile patatesi birebir vakitte haşlamayı unuttuğum için başka ayrı haşladım siz birlikte haşlayabilirsiniz.
  9. Karnabaharları haşlarken tuz ek ediyoruz.
 
858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt