elektronikci
FD Üye

Fırında Porsiyonluk Vitamin Deposu Levrek Tanımı İçin Materyaller
- 1 adet levrek
- 3 adet limon
- 8-10 adet defne yaprağı
- Tuz
- Sıvıyağ (üzerine gezdirilecek)
- 8 orta uzunluk patates
- 8-9 adet çeri domates
Fırında Porsiyonluk Vitamin Deposu Levrek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Levrekleri temizleyip kişi sayısına nazaran dilimleyin. Tuzlayın.
- Üzerine kesikler yapıp limon dilimi sıkıştırın.Hem kolay pişer hemde aroma verir.
- Bir yaprak defne yaprağı koyun ortasına.Tepsiye dizin.
- Üzerine dilim patatesleri domatesleri ve kalan defne yaprağını koyup üzerine tuz serpiştirin.
- Sıvıyağ koyup 200 derece fırında 1 saat pişirin.
- Su koymaya gerek kalmayacak ,limon ve domates sulandığı için yalnızca sıvıyağ kâfi olacaktır.
- Kızardığına emin olunca sıcak servis edin. Deneyenlere afiyet olsun.