Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Palamut

Fırında Palamut
0
62

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
firinda-palamut.jpg

Fırında Palamut Tanımı İçin Materyaller

  • 4 adet palamut
  • 3 adet soğan
  • 4 adet domates
  • 3 adet patates
  • 4 adet yeşil biber
  • 1 adet limon
  • Maydanoz sapı
  • Defne yaprağı
  • Tereyağı
  • Tuz
  • Kekik
Sosu İçin
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kekik
  • Pul biber
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı

Fırında Palamut Tanımı Yapılışı

  1. Balık yıkanıp suyu süzdürülür. Balık bir kaba alınıp tuz, karabiber, kekik, pul biber, limon suyu, zeytinyağı eklenip güzelce karıştırılır.
  2. Soğan, patates ve domatesler halka halka doğranıp tepsiye dizilir. Tuz, kekik ve istenilen baharatlar dökülüp balıklar dizilir.
  3. Yeşil biberler, limon, maydanoz sapı ve defne yaprağı eklenir. Balıkların üstüne çay kaşığı ile tereyağı konur.
  4. Üzerine kalan sostan ve yarım çay bardağı su eklenir. Tepsinin üstüne pişirme kağıdı kapatılır 200 derecelik fırında 20 dakika pişirilir.
  5. Daha sonra pişirme kağıdı alınır ve tekrar pişirmeye bırakılır. Üzeri kızarana kadar yaklaşık 20 dakika daha pişirilip fırından alınır. Servise hazır. Afiyet olsun ????
 
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt