elektronikci
FD Üye
Fırında Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket makarna
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1,5 tatlı kaşığı tuz
- 1 litre süt
- 2,5 yemek kaşığı un
- Kaşar peyniri
- Yağ
Fırında Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- 1 paket makarnayı haşlayıp, süzüp borcama yerleştiriyoruz.
- Beşamel sos için materyalleri bir tencerede karıştırıp, kaynayıp kıvam alana kadar karıştırıyoruz.
- Pişen beşamel sosu kuru yer kalmayacak formda makarnalarla birleştiriyoruz.
- Üst katmana yağ ve kaşar ekleyip evvelce ısınmış 180 derece fırında üstü kızarana kadar, yaklaşık 20 dk pişiriyoruz. Afiyet olsun.