iltasyazilim
FD Üye
Fırında Leziz Ve Kolay Mantar Dolması Tarifi İçin Malzemeler
*8 adet orta boy (kültür) mantar
*1 adet soğan yada kırmızı soğan
*1 çay kaşığı şeker
*1 diş sarımsak
*Yarım çay kaşığı tuz
*Biraz kara biber
*100 gram rendelenmiş kaşar peyniri (Emmentaler)
*125 gram labne peyniri (Frischkäse)
*2 çay kaşığı zeytinyağı
*1 çay kaşığı ince doğranmış maydanoz
Fırında Leziz Ve Kolay Mantar Dolması Tarifi Yapılışı Selamün Aleyküm sevgili ablalarım
Sizlere Alman bir sitede aylar önce bulduğum ve çok kez deneyip, fazlasıyla güzel dönüşümler aldığım çok lezzetli ve hazırlanışı oldukça basit ve zevkli bir tarifi paylaşmak istiyorum
Eminim denediğinizde sizde yiyenlerden çok güzel yorumlar alacaksınız
Yıkayıp temizlediğimiz mantarlarımızın ortasındaki saplarını oyuyoruz
Sapları ince ince doğruyoruz
Soğan ve sarımsağı da ince ince doğruyoruz ve bir tavada zeytinyağıyla birlikte kavuruyoruz
Tavaya ince doğradığımız mantar saplarını ilave edip üzerine 1 çay kaşığı şekeri ekleyip suyu kendini çekinceye kadar kavuruyoruz Suyu çekince tavayı kenara alıp, harcı soğumaya bırakıyoruz
Bir kapta Labne peynirini maydanoz ve kasar peyniriyle birlikte karıştırıyoruz
Soğumus olan soğanmantar harcımızı labne peynirli harcımıza ekleyip hepsini karıştırıyoruz ve son olarak tuzunu ve karabiberini ilave edip ana harcı elde ediyoruz
Mantarları ana harcımızla dolduruyoruz ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1520 dakika pişiriyoruz
Afiyet olsun!!
*8 adet orta boy (kültür) mantar
*1 adet soğan yada kırmızı soğan
*1 çay kaşığı şeker
*1 diş sarımsak
*Yarım çay kaşığı tuz
*Biraz kara biber
*100 gram rendelenmiş kaşar peyniri (Emmentaler)
*125 gram labne peyniri (Frischkäse)
*2 çay kaşığı zeytinyağı
*1 çay kaşığı ince doğranmış maydanoz
Fırında Leziz Ve Kolay Mantar Dolması Tarifi Yapılışı Selamün Aleyküm sevgili ablalarım
Sizlere Alman bir sitede aylar önce bulduğum ve çok kez deneyip, fazlasıyla güzel dönüşümler aldığım çok lezzetli ve hazırlanışı oldukça basit ve zevkli bir tarifi paylaşmak istiyorum
Eminim denediğinizde sizde yiyenlerden çok güzel yorumlar alacaksınız
Yıkayıp temizlediğimiz mantarlarımızın ortasındaki saplarını oyuyoruz
Sapları ince ince doğruyoruz
Soğan ve sarımsağı da ince ince doğruyoruz ve bir tavada zeytinyağıyla birlikte kavuruyoruz
Tavaya ince doğradığımız mantar saplarını ilave edip üzerine 1 çay kaşığı şekeri ekleyip suyu kendini çekinceye kadar kavuruyoruz Suyu çekince tavayı kenara alıp, harcı soğumaya bırakıyoruz
Bir kapta Labne peynirini maydanoz ve kasar peyniriyle birlikte karıştırıyoruz
Soğumus olan soğanmantar harcımızı labne peynirli harcımıza ekleyip hepsini karıştırıyoruz ve son olarak tuzunu ve karabiberini ilave edip ana harcı elde ediyoruz
Mantarları ana harcımızla dolduruyoruz ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1520 dakika pişiriyoruz
Afiyet olsun!!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.