
Fırında Kuzu Şiş Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram kuşbaşı kuzu eti
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- Kekik
- Pul biber
- Karabiber
- Kırmızı toz biber
- Tuz
Fırında Kuzu Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Karıştırma kabına yoğurt,sıvı yağ,salça,karabiber,pul biber,tozbiber,kekik ve tuzu koyun karıştırın.
- Küp küp doğranan etleri sosla karıştırın ve buzdolabında 5-6 saat dinlendirin.
- Etleri çöp şişlere dizin,yağlı kağıt serili tepsiye sıralayın.
- 170 derece ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin. Afiyet olsun.