Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Kızarmış Bütün Tavuk

Fırında Kızarmış Bütün Tavuk
0
57

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
firinda-kizarmis-butun-tavuk.jpg

Fırında Kızarmış Bütün Tavuk Tanımı İçin Materyaller

  • 1 bütün tavuk
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 2-3 diş sarımsak
  • 2 adet patates
  • Kapya biber, yeşil biber

Fırında Kızarmış Bütün Tavuk Tanımı Yapılışı

  1. Tavuğu tıkayıp tüylerini ocakta yakın temizleyin.
  2. Düdüklü tencerede temizlenmiş tavuğu koyun tavuğun yarısına yakın suyu ve tuzu ekleyip haşlayın.
  3. Akabinde sosu için; salçayı biraz su ile seyrettin üzerine yoğurdu ve baharatları ekleyip karıştırın.
  4. Tavuğu düdüklüden çıkarıp içine dışına her yerine sosu fırça ya da elinizle sürün.
  5. Tavuğun içine birkaç diş sarımsak yanına da 4’e bölünmüş patates ve biber koyabilirsiniz lezzetli oluyor.
  6. Evvelden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirin.
  7. Pişirdikten sonra üzerine sıvı yağ sürüp 5 dk daha fırında tutarsanız daha parlak olacaktır. Afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt