teknolojiuzmani
FD Üye

Fırında Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
- 1 küçük uzunluk karnabahar
- 3 orta uzunluk patates
- 2 adet havuç
- 3-4 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
- 1 tatlı kaşığı fesleğen
- 2 -3 yemek kaşığı sıvı yağ
- Tuz
Fırında Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle gereçlerinizi yıkayıp soyup dilimleyip fırın tepsisine alın.
- Sonra üzerine baharatlarını yağınızı salça ve tuzunu ekleyip, harmanlayın.
- Önceden ısıttığınız 200 derecelik fırına atıp, üzeri kızarıncaya denk pişirin.
- Daha sonra ister yanına yoğurt isterseniz ayranla servis edin. Afiyet olsun ????