Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Karnabahar (Tavuk Patates Havuç Eklenerek)

Fırında Karnabahar (Tavuk Patates Havuç Eklenerek)
0
131

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Fırında Karnabahar (Tavuk Patates Havuç Eklenerek) Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet karnabahar
*3 adet ptates
*2 adet havuç
*2 parça tavuk göğsü

Sos için;


*2 bardak yoğurt
*2 adet yumurta
*4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvı yağ
*2 çay kaşığı tuz
*İsteğe bağlı oranda karabiber, kırmızı toz biber, kekik

Üzerine;


*1 su bardağı rende kaşar

Fırında Karnabahar (Tavuk Patates Havuç Eklenerek) Tarifi Yapılışı
1
*İlk olarak karnabahar güzelce yıkanır ve orta boy parçalar halinde ayrılır
*Daha sonra patates ve havuçlar soyulur ve orta boylarda dilimlenir
*Dilimlenen patates havuç ve karnabahar tek tencerede biraz yumuşayana kadar haşlanır
*Daha sonra suyu süzülüp (isterseniz bu haşlama suyu ile çorba da yapabilirsiniz ) ayrılan sebzeler bir borcama dağıtılır
*Ardından tavuk göğsü de benzer boyutlarda doğranır ve haşlanır Onlar da borcama dağıtılır
*Üzerine sos için, yoğurt yumurta yağ tuz ve baharatlar bir kapta karıştırılır
*Borcamdaki haslanmışların üzerine eşit oranda dökülür
*Üzerlerine rendelenmiş kaşar dökülür
*Fırında kaşarlar kızarana kadar 180 derecede pişirilir Herkese afiyet olsun
 
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt