Fırında Karnabahar Kızartma Zahmetine Son Veren Sağlıklı Tanımlama Tarifi İçin Malzemeler 1 adet orta yükseklik karnabahar2 adet yumurta3 yemek kaşığı un1 tatlı kaşığı toz biberYarım akarsu kaşığı karabiberYarım akarsu kaşığı zerdeçal1 tatlı kaşığı köri1 nehir kaşığı tuzYarım çay bardağı akışkan yağ Fırında Karnabahar Kızartma Zahmetine Son Veren Sağlıklı Betimleme Tarifi Yapılışı Sizde bizim gibi karnabahar kızartması seviyorsunuz ama sağlıklıksız bulduğunuz için yapmıyorsanız bu tanımlama tam sizin için Hazırlaması Pratik Lezzeti Harika Geçelim Tarifimize 1 adet orta zirve karnabaharı temizleyip minik minik ayırıyoruzTenceremize su koyup karnabaharları ilave ediyoruz haşlamaya bırakıyoruzKarnabaharlarımız hafif yumuşadığında ocaktan alıyoruz Soğuk sudan geçiriyoruz suyunu süzüp bir kabın içine koyuyoruzFırını 200 derecede açalım ısınmaya başlasın1 kabın içine un, tuzlu ve baharatları ek ediyoruz ve karıştırıyoruzÖbür bir kabın içine yumurtaları kırıp akışkan yağı ek edip çırpıyoruzBorcamı yağlıyoruzKarnabaharların üstüne çırptığımız yumurtayı döküp uygunca karnabaharlara yediriyoruzKarnabaharlarımızı hazırladığımız un karışımına buluyoruz borcama diziyoruzFırınımız ısındığında ısısını 180 dereceye düşürüyoruzKarnabaharları fırına koyup 30 dakika kadar pişiriyoruzÜzeri kızardığında fırından çıkarıp 3 – 4 dakika dinlendiriyoruz Fırında Karnabaharımız Hazırlanmış Sıhhat Olsunol sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur