
Fırında Karnabahar En Pratik Ve Enfes Tadıyla Tarifi İçin Malzemeler
- 1 tane küçük karnabahar
- 1 paket tavuk göğsü
- 4-5 tane patates
- 2 baş sarımsak
- 10 -15 tane arpacık soğan
- 7-8 çeri domates
- Tuz karabiber kekik kimyon
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
Fırında Karnabahar En Pratik Ve Enfes Tadıyla Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Merhaba ????iyi akşamlar karnabaharın en güzel hallerinden biri yapması çok basit ve fırında pişince de çok pratik oluyor.
- Karnabahar iri iri görseldeki gibi doğruyorum.
- Patatesleri soyup uzun uzun doğruyoruz.
- Soğan ve sarımsakları soyuyoruz tavukları da uzun uzun doğruyoruz baharatları da koyup domatesler hariç hepsini büyük kapta harmanlayıp fırın tepsisine döküyoruz.
- Domatesleri üzerine koyuyoruz.
- Salça ve toz kırmızı biberi koyup üzerine döküyoruz.
- En son da yağ gezdiriyoruz.
- Yağlı kağıdı ıslatıp üzerine örtüyoruz.
- 200 derece fırında pişiriyoruz olmaya yakın üzerini açın.
- Biraz üstü kızarsın olunca sıcak sıcak servis yapın. Afiyet olsun şimdiden deneyenler.