Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırında Karışık Sebze Kızartma

Fırında Karışık Sebze Kızartma
0
52

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
firinda-karisik-sebze-kizartma.jpg

Fırında Karışık Zerzevat Kızartma Tanımı İçin Gereçler

  • 1 orta uzunluk karnabahar
  • 1 orta uzunluk brokoli
  • 3 orta uzunluk havuç
  • 3 orta uzunluk patates
Sosu için;
  • 3 diş ezilmiş sarımsak
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım çay bardağı zeytinyağ
Üzeri için;
  • Sarımsaklı yoğurt

Fırında Karışık Zerzevat Kızartma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Karnabahar ve brokoliyi çiçeklerine ayırıp yıkayalım.
  2. Havuç ve patatesi soyup istediğimiz halde doğrayalım.
  3. Tüm zerzevatları tepsiye döküp harmanlayalım.
  4. Sosu için zeytinyağı ve ezilmiş sarımsağı baharatlar ile karıştırıp sebzelerin üzerine dökelim.
  5. Güzelce karıştırıp yemeğimizi tepsiye yaylım.
  6. 200 derece fırında 30 dk pişirelim.
  7. Pişen zerzevatları servis tabağına alıp üzerine sarımsaklı yoğurt dökelim. Afiyet şifa olsun ???? ????????????.
Fırında Karışık Zerzevat Kızartma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,653Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt