Fırın Sütlaç Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo süt
- Yarım su bardağı pirinç
- 1,5 su bardak şeker
- 1 paket vanilya
- 3 yemek kaşığı nişasta (Yarım su bardağı süt nişastayı açmak için)
Fırın Sütlaç Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Princi yıkayıp tencereye koyuyoruz.
- Pirinçler piştikten sonra sütü döküyoruz.
- Kaynadıktan sonra vanilya ve nişastayı döküyoruz.
- Şekerini 10 dakika daha pişirin.
- Sonra fırın kapılarına alıyoruz.
- 180 derecede üzerlerine kızarana kadar pişiyor.
- Kızardıktan sonra sütlaçları alıp üzerlerini süsleyip servise hazır afiyet olsun ???? ???? ????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.